De Blauwe Vogel

ons reisaanbod

 • Cruises
  Een cruise blijft de ideale manier om relaxt te reizen. U leert vele bestemmingen kennen en het schip brengt er U elke dag naartoe terwijl U geniet van alle faciliteiten aan boord.
 • Begeleide rondreizen
  Een begeleide rondreis is de ideale manier om, vakkundig bijgestaan door onze gidsen, een bestemming te leren kennen. Verre Oosten, Zuid Amerika of het klassieke Italie?
 • Hotel & strandverblijven
  Zin in een ontspannend hotelverblijf? Languit genieten in Spanje, Griekeland, Aruba of Jamaica? Of houdt U meer van de natuur in Oostenrijk of Madeira?
 • Citytrips
  Wij organiseren vaak leuke citytrips met vele extra's. Wat dacht U van Parijs, Rome, New York? Onze begeleiders leren u de steden als geen ander kennen.
 • Kortbij...
  Je moet niet ver reizen om knappe plaatsen te ontdekken.
  Kortbij is zoveel te beleven.
  Ontdek het hier ...

 • Riviercruises
  Varen langsheen de kronkelende rivieren en aanmeren in de mooiste historische steden? Een riviercruise combineert city-hopping met een zeer ontspannen manier van reizen.

Premium reizen

KNALAANBIEDING WINTER 2021/2022 : 9 dagen ALL IN cruise met het allernieuwste schip MSC Virtuosa: Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Saudi Arabie & Emiraten.
ALL IN cruise vanuit Dubai naar de Arabische Emiraten. Geniet van het recentste schip MSC Virtuosa inclusief bezoek aan de Expo Dubai 2021/2022!
€ 1.439
VROEGBOEKAKTIE: Ontdek de Baltische Staten in stijl aan boord van de allernieuwste Celebrity Parel .
TOP AANBIEDING : Geniet aan boord van het allernieuwste schip Celebrity Apex 5* , culinaire verwennerij. Inclusief dranken, gratis fooien en gratis wifi aan boord.
€ 2.199
Zeer populaire & adembenemende cruise: 22 daagse unieke cruise Groenland & IJsland 2022
MSC Cruises vaart in 2022 naar het mooiste van de wereld : Groenland. Dit in combinatie met het mooie Ijsland. Deze afreis zit snel vol, voor snelle beslissers.
€ 3.099
Mooiste route & exclusief aanbod: 15 daagse luxe cruise Noorwegen, Noorse Fjorden & Noordkaap inclusief drankenpakket !
15 dagen cruise inclusief drankenpakket met het allernieuwste schip Rotterdam 4*+ naar het prachtige Noorwegen, Noorse Fjorden en Noordkaap. Mooiste route !
€ 2.599

Een leuk cadeau?

Bent U op zoek naar een leuk en origineel cadeau?
Met een De Blauwe Vogel cadeaubon scoort u gegarandeerd!

Bestel hier

Onze nieuwsbrief

Schrijf U in op onze nieuwsbrief en ontvang de Blauwe Vogel aanbiedingen als eerste in uw mailbox

Inschrijven

Klik hier als u onze meest recente nieuwsbrieven wenst te bekijken.

Onze themadagen22-10-2021
De Provence: 8 dagen verblijf in gloednieuw appartementencomplex gelegen in de groene omgeving van het historisch charmante stadje Vence ( Frankrijk )

Info & Inschrijven

 22-10-2021
VROEGBOEKAKTIE: Ontdek de Baltische Staten in stijl aan boord van de allernieuwste Celebrity Parel .

Info & Inschrijven

De Blauwe Vogel


Reizen is geen job, maar onze passie

 

Ons reiskantoor kan terugblikken op meer dan 400 jaar reisgeschiedenis. Onze typerende en persoonlijke aanpak onderscheidt ons van de grote ketens. Bij De Blauwe Vogel staat de klant centraal.